«Φεύγει ο Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν το επόμενο καλοκαίρι» (pic)

«Φεύγει ο Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν το επόμενο καλοκαίρι» (pic)

Ο Κίλιαν Εμπαπέ ενημέρωσε τον γαλλικό σύλλογο, ότι το επόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να αποχωρήσει από το Παρίσι.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι ένα από τα μεγαλύτερα «αστέρια» του σύγχρονου ποδοσφαίρου, με τα ρεκόρ και τους τίτλους να του ανήκουν δικαιωματικά. Ο 21χρονος επιθετικός έχει υπάρξει αρκετές φορές στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν δείξει προθέσεις να χωρίσουν τους δρόμους του.

Σύμφωνα με την «Times», ο γαλλικός σύλλογος ενημερώθηκε από την πλευρά του διεθνή άσου, ότι το επόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει. Φυσικά άπαντες σοκαρίστηκαν στο στρατόπεδο των τρεμπλούχων Γαλλίας, καθώς ο ταλαντούχος φορ αποτελεί ένα πολύ βασικό «γρανάζι» στην μηχανή τους.

Σε συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα, ο Εμπαπέ είπε στους ανθρώπους της ομάδας του Παρισιού ότι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να πάρει μεταγραφή. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022 και αν ισχυεί αυτό το δημοσίευμα, σημαίνει ότι ο γαλλικός σύλλογος θα μπορεί να αποκομίσει κέρδος από την περίπτωση του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ο 35 φορές διεθνής μετράει 90 γκολ και 51 ασίστ σε διάστημα 124 συμμετοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ