«Κινδυνεύει με τιμωρία 7 αγωνιστικών ο Νεϊμάρ»

«Κινδυνεύει με τιμωρία 7 αγωνιστικών ο Νεϊμάρ»

Ο Νεϊμάρ κινδυνεύει με τιμωρία 7 αγωνιστικών λόγω του καυγά του με τον Άλβαρο Γκονζάλες στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να προβληματίζει στη Ligue 1 καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Μαρσέιγ σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από σύρραξη παικτών και πέντε αποβολές. Μία από αυτές ήταν αυτή του Νεϊμάρ καθώς ο Βραζιλιάνος χτύπησε τον αμυντικό της Μαρσέιγ, Άλβαρο Γκονζάλες, τον οποίο κατηγόρησε για ρατσιστική επίθεση.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, η φάση αυτή αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου από την πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προκειμένου να βγει η απόφαση σχετικά με την τιμωρία του παίκτη των Παριζιάνων.

Σύμφωνα με το «RMC Sport» ο 28χρονος κινδυνεύει να τιμωρηθεί ακόμα και με επτά αγωνιστικές καθώς ενδέχεται η πράξη του να θεωρηθεί ως επιθετική δράση που συνέβη εκτός παιχνιδιού και δεν προκάλεσε τραυματισμό στον αντίπαλο.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα εξεταστεί και η υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης του Ισπανού. Αν αυτή επαληθευθεί, ο Ισπανός στόπερ του συλλόγου της Μασσαλίας κινδυνεύει να τιμωρηθεί με δέκα αγωνιστικές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ