Αποκάλυψη από τη Γαλλία: Η Ρεν κάνει κίνηση για τον Ζοσέ Σα

Αποκάλυψη από τη Γαλλία: Η Ρεν κάνει κίνηση για τον Ζοσέ Σα

Ο Ζοσέ Σα αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Ρεν, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Την απόκτηση του Ζοσέ Σα εξετάζει σοβαρά η Ρεν. Οπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας le10sport.com, η γαλλική ομάδα έχει στο στόχαστρό της τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Και μάλιστα θα έχει στη διάθεσή της ένα πολύ σημαντικό ποσό να διαθέσει.

Συγκεκριμένα, η Ρεν βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με την Τσέλσι για την παραχώρηση του 28χρονου βασικού της γκολκίπερ, Εντουάρντ Μεντί για ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια λίρες.

Η ομάδα της Βρετάννης έχει σχεδόν αποφασίσει να πει το «ναι» στους Λονδρέζους και σύμφωνα με τους Γάλλους, δύο είναι οι τερματοφύλακες που έχουν αποφασίσει να προσπαθήσουν να αποκτήσουν. Ο πρώτος είναι ο γκολκίπερ της Μονακό, Μπεντζαμίν Λεκόμτ και ο δεύτερος ο Ζοσέ Σα.΄

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στο συμβόλαιο του 27χρονου Πορτογάλου γκολκίπερ του Ολυμπιακού υπάρχει ρήτρα ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ. Και οι Ερυθρόλευκοι πολύ δύσκολα θα αποδεχθούν οποιαδήποτε προσφορά για τον βασικό τους τερματοφύλακα χωρίς να καλυφθεί το συγκεκριμένο ποσό.

Η αλήθεια, βεβαίως, είναι ότι το ενδιαφέρον της Ρεν δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη επίσημα στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ