Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Άνετο απόγευμα για την Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Νις, η οποία έκανε επίδειξη δύναμης και επικράτησε με 3-0.

Η καταιγιστική Παρί Σεν Ζερμέν έφυγε με το διπλό από την έδρα της Νις, επικρατώντας με 3-0 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Σαμπιονά. «Πάρτι» ο Εμπαμπέ κόντρα στους αντιπάλους αμυντικούς, καταλυτικός για την εξέλιξη του αγώνα ο Ντι Μαρία.

Η παρέα του Νεϊμάρ επέστρεψε για τα καλά στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά το ατυχές ξεκίνημα τις δύο πρώτες αγωνιστικές και ανεβαίνει βαθμολογικά. Έφτασε του έξι βαθμούς και τους τέσσερις μακριά από την πρώτη Ρεν. Ισάριθμους βαθμούς με την Παρί έχει και η Νις, η οποία βρίσκεται στη δέκατη θέση του πίνακα.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν αρκετά… μουδιασμένοι απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο. Ωστόσο, η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των «Παριζιάνων» ήταν αυτή που μίλησε στο χορτάρι, με τον Κιλιάν Εμπαμπέ να μετατρέπει σε γκολ, το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 38ο λεπτό.

Στα… χασομέρια του πρώτου μέρους ήρθε και το 2-0 για την Παρί, «σκοτώνοντας» έτσι κάθε όνειρο της Νις για θετικό αποτέλεσμα. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Εμπαμπέ έκανε το σουτ εντός περιοχής, ο Μπενίτεζ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Άνχελ Ντι Μαρία διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Το δεύτερο μέρος, άνηκε ολοκληρωτικά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ντι Μαρία στο 66ο λεπτό εκτέλεσε από τα πλάγια το φάουλ και ο Μαρκίνιος με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Νις: Μπενίτεζ, Ατάλ, Πελμάρντ, Ντάντε, Λοτόμπα, Τουράμ Ουλιέν, Σνάιντερλεν, Λις-Μελού, Λόπες, Καμαρά, Γουίρι

Παρί: Νάβας, Φλορέντζι, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Μπέικερ, Ντι Μαρία, Γκέγιε(Ερέρα), Βεράτι, Ντράξλερ, Ικάρντι, Εμπαμπέ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ