Γκονζάλες για την επίθεση στον Νεϊμάρ : «Δέχθηκα εκατομμύρια απειλές»

Γκονζάλες για την επίθεση στον Νεϊμάρ : «Δέχθηκα εκατομμύρια απειλές»

Ο Αλβάρο Γκονζάλες ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έκανε ρατσιστική επίθεση στον Νεϊμάρ και επεσήμανε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του.

Σε βαρυσήμαντες αποκαλύψεις προχώρησε ο Αλβάρο Γκονζάλες. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Onda Cero, τόνισε ότι ποτέ δεν έκανε ρατσιστική επίθεση στον Νεϊμάρ και επεσήμανε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του.

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα και την οικογένεια μου. Αν του είπα πει τίποτα, θα το είχαν οι κάμερες. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω… online με τον Νεϊμάρ, δεν ήθελα να εμπλακώ σε ένα… τσίρκο που δημιουργήθηκε. Στον αγώνα ήμουν ανώτερος του Νεϊμάρ, τον έβγαλα εκτός ρυθμού. Πρέπει να ξέρεις πως να διαχειριστείς μεγάλες… ήττες, να ξέρω πως χάνεις και πως να αντιδράσεις όταν κάτι δεν πάει καλά.

Ο Νεϊμάρ μου είπε πως κερδίζει σε μία μέρα όσα βγάζω εγώ σε έναν χρόνο και αυτό είναι αλήθεια. Του είπα πως ήμουν χαρούμενος με τα λεφτά που βγάζω. Το παιχνίδι του Νεϊμάρ έχει να κάνει με προκλήσεις. Δεν έκανα κανένα ρατσιστικό σχόλιο. Δε θα επιτρέψω να ξεφτιλιστεί η καριέρα μου και εγώ ως άνθρωπος. Ο Νεϊμάρ δεν αξίζει τον σεβασμό μου ή τίποτα άλλο, από μένα. Με κατηγόρησαν πως τον είπε μαϊμού και πο…ς γιο, αλλά δεν υπήρχε καμία απόδειξη, γιατί δεν είπα τίποτα. Η δικαιοσύνη έκανε τη δουλειά της. Ο Ντι Μαρία με έφτυσε και δεν είπαν τίποτα» ανέφερε αρχικά για το επεισόδιο και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω ποιος διάρρευσε το τηλέφωνο μου. Έλαβα εκατομμύρια απειλές για τη ζωή μου στο κινητό μου. Κάθε πρωί είχε 20.000 απειλητικά μηνύματα, το έχω καταγγείλει. Έλαβα απειλές για τη ζωή μου, εγώ και οι γονείς μου. Ήταν κάτι τρελό, δε βγήκα από το σπίτι μου για έναν μήνα. Έστελνα απειλητικά μηνύματα στο μαγαζί με ρούχα της μητέρας μου. Αυτό που με βοήθησε ήταν όταν η Μαρσέιγ μου είπε πως είμαι στη λίστα του Λουίς Ενρίκε για την Εθνική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ