Νιμ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-4

Νιμ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-4

Με δύο προσωπικά γκολ και εξαιρετική εμφάνιση, ο Κιλιάν Μπαπέ οδήγησε εκ του ασφαλούς την Παρί Σεν Ζερμέν στην εκτός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στη Νιμ. Έπιασε στην κορυφή τη Ρεν η ομάδα του Τούχελ.

Με τον Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει να φοβάται κάτι η Παρί. Ειδικά όταν βρίσκεται στη μέρα του!

Ο Γάλλος άσος ήταν πρωταγωνιστής για την ομάδα του, στην εκτός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στη Νιμ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1. Ο Μπαπέ πέτυχε δύο γκολ, το ένα στο 32′ και το άλλο στο 83′ και οδήγησε την Παρί στην 5η της νίκη (και σερί μάλιστα) στο πρωτάθλημα.

Τα άλλα δύο τέρματα για τους Παριζιάνους πέτυχαν οι Φλορέντσι (77′) και Σαράμπια (88′), για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Τόμας Τούχελ.

Η Παρί πλέον είναι πρωτοπόρος με 15 βαθμούς έπειτα από 7 αγωνιστικές στη Ligue 1, καθώς έπιασε τη Ρεν στην κορυφή η οποία στραβοπάτησε στην έδρα της Ντιζόν (1-1). Η πρωταθλήτρια Γαλλίας περιμένει πλέον τι θα κάνουν την Κυριακή οι Λιλ και Λανς στον μεταξύ τους αγώνα και αν θα την περάσει κάποια από τις δύο στη βαθμολογία. 14 πόντους έχει η μία, 13 η άλλη, με ένα ματς λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ