Παρί Σεν Ζερμέν : «Να φύγει ο Νεϊμάρ από την ομάδα; Δεν υπάρχει περίπτωση» είπε ο Αλ-Κελαϊφί

Παρί Σεν Ζερμέν : «Να φύγει ο Νεϊμάρ από την ομάδα; Δεν υπάρχει περίπτωση» είπε ο Αλ-Κελαϊφί

Σίγουρος πως ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν είναι ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι να κινείται επίσημα για την αγορά του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε από τους Γάλλους πριν από έξι μήνες έναντι 220 εκατομμυρίων ευρώ, όμως, ήδη με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί και τα γκολ που έχει σημειώσει μαζί τους, δείχνει πως τα άξιζε.

Γι’ αυτό το λόγο και ο πρόεδρος των πρώην πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, μιλώντας σε γαλλικά ΜΜΕ, επισήμανε πως οι Παριζιάνοι δεν θα χάσουν για κανένα λόγο το καλοκαίρι που έρχεται τον σούπερ σταρ τους.

«Δεν θα φύγει σε καμία περίπτωση στο τέλος αυτής της σεζόν. Είμαι σίγουρος όχι 100%, αλλά 2.000%. Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ με τον Καβάνι έχουν καλή σχέση, αλλά εσείς οι δημοσιογράφοι ακόμη μια φορά τους κριτικάρετε και ψάχνετε να βρείτε προβλήματα εκεί, όπου δεν υπάρχουν.

Σας ζητώ να σταματήσετε να το κάνετε γιατί δεν κάνει καλό ούτε σε εσάς, ούτε στην ομάδα. Έρχεται μεγάλο ματς (με τη Ρεάλ για το Champions League) και όλες οι σκέψεις μας είναι σε αυτό», τόνισε ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί στο «Canal Plus».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ