Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 3-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 3-0

Οι Παριζιάνοι επικράτησαν εύκολα με 3-0 της Ρεν – Δύο γκολ και μια ασίστ ο Ντι Μαρία, σκόραρε ο Κεν.

Με πρωταγωνιστή τον Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-0 της Ρεν, για την 10η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετέτρεψε το παιχνίδι με την Ρεν σε παράσταση για ένα ρόλο και οδήγησε την Παρί στην 8η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν στα πρώτα δύο παιχνίδια που έδωσαν φέτος στη Ligue 1 και από τότε έχουν μόνο νίκες.

Απόψε, η ομάδα του Τόμας Τούχελ έκανε… περίπατο απέναντι στη Ρεν. Με αυτό το τρίποντο η Παρί έφτασε τους 24 πόντους και βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη Λιλ, η οποία αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα της Μπρεστ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν από την αρχή και στο 11’ άνοιξαν το σκορ με τον Κεν. Ο Ντι Μαρία έκλεψε από τον αντίπαλό του, η μπάλα μετά τις κόντρες έφτασε στον Κεν και αυτός με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα της Ρεν για το 1-0.

Η ασίστ πάντως πιστώθηκε στον Αργεντινό, ο οποίος στο 14’ είχε δοκάρι. Ο,τι δεν κατάφερε στο 14’ το έκανε στο 21’. Ο Αντέρ έδωσε κάθετα στον Ντι Μαρία και αυτός με πολύ ωραία λόμπα έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ στο 73’ με ωραίο συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 6/11

Στρασμπούρ – Μαρσέιγ 0-1

Σάββατο 7/11

Μπορντό – Μονπελιέ 0-2

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 3-0

Κυριακή 8/11

Μπρεστ – Λιλ (14:00)
Λανς – Ρεμς (16:00)
Λοριάν – Ναντ
Μετς – Ντιζόν
Νιμ – Ανζέ
Νις – Μονακό (18:00)
Λιόν – Σεντ Ετιέν (22:00)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ