Παρί Σεν Ζερμέν : Νέες φήμες για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Παρί Σεν Ζερμέν : Νέες φήμες για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο επανέφεραν στο προσκήνιο της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πρόσφατες τοποθετήσεις του Λεονάρντο, θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως η αρχή για ένα νέο «σίριαλ» που θα αφορά στην μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ερωτηθείς για τον Πορτογάλο άσο, ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας, απάντησε αφήνοντας ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, παρά το γεγονός ότι απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

«Όλα όσα βγαίνουν γύρω από ονόματα όπως αυτό… Αλλά σε πόσα κλαμπ μπορεί να παίξει ένας παίκτης αυτού του επιπέδου; Σε 4-5 κλαμπ; Πρόκειται για έναν κλειστό κύκλο και η Παρί Σεν Ζερμέν, ανήκει σ΄ αυτόν τον κύκλο. Αλλά πρώτα απ ‘όλα, υπάρχουν ευκαιρίες, στιγμές, καταστάσεις.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοιες εξαιρετικές περιπτώσεις. Ομως δεν είναι του παρόντος, όλα όσα σχετίζονται με τις μεταγραφές», σχολίασε ο Βραζιλιάνος παράγοντας, προκαλώντας «καπνό» και αφήνοντας για το μέλλον εάν θα υπάρξει και «φωτιά».

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ευρωπαϊκό Τύπο. Η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» κάνει λόγο πως η Γιουβέντους δεν δείχνει να ανησυχεί για πιθανή απώλεια του Ρονάλντο, το συμβόλαιο του οποίου, λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Η έτερη εφημερίδα της γειτονικής χώρας «Tuttosport», εκτιμά πως οι δηλώσεις του Λεονάρντο «υπενθυμίζουν» την ισχύ που έχουν οι πρωταθλητές Γαλλίας στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ