Ο Νεϊμάρ θέλει εγγυήσεις για να μείνει στην Παρί

Ο Νεϊμάρ θέλει εγγυήσεις για να μείνει στην Παρί

Ο Νεϊμάρ φέρεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως θέλει εγγυήσεις από τη διοίκηση του συλλόγου.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, δήλωσε ότι έχουν αρχίσει οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Νεϊμάρ, προκειμένου ο Βραζιλιάνος επιθετικός, να παραμείνει κάτοικος Παρισίων.

Ο αρχηγός της «σελεσάο», θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Γαλλίας, όμως όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», θέτει κάποιες προϋποθέσεις για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του Νεϊμάρ, η εφημερίδα αναφέρει πως ο διάσημος άσος αισθάνεται καλά στην Παρί και πως θεωρεί την ανανέωση της συνεργασίας του ως μία σταθερή επιλογή.

«Είναι χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν», δηλώνει άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στον Νεϊμάρ και προσθέτει πως ο έμπειρος επιθετικός θέλει εγγυήσεις για να υπογράψει: «Θέλει να είναι σε ένα ανταγωνιστικό κλαμπ, που θα διεκδικεί την παρουσία του Champions League».

Με λίγα λόγια, ο Νεϊμάρ θα περιμένει να δει πως θα… κινηθεί η διοίκηση στο «μεταγραφικό παζάρι», σε τι βαθμό θα ενισχυθεί η ομάδα και εάν θα παραμείνει ανταγωνιστική σε κορυφαίο επίπεδο. Και φυσικά, θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά, καθώς γνωρίζει καλά ότι υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι, που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ