Ρομαό : Ο «αρνητής» του κορωνοϊού και τα λόγια του Καντάφι (pic)

Ρομαό : Ο «αρνητής» του κορωνοϊού και τα λόγια του Καντάφι (pic)

Ο Αλέξις Ρομαό φαίνεται πως δεν πιστεύει στον κορωνοϊό και για μια ανάρτηση που έκανε στα social media θα κληθεί να απολογηθεί στον πρόεδρο της Γκινγκαμπ.

Μετά από την σχεδόν διετή (2016-2018, 35 αγώνες, τρία γκολ) καριέρα στον Ολυμπιακό, ο Αλεξίς Ρομαό, επέστρεψε στην Γαλλία, όπου αρχικά αγωνίστηκε στη Ρεμς και στη συνέχεια στην Γκινγκάμπ, με την οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Στα 36 του πλέον, ο Ρομαό ο οποίος κατάγεται από το Τόγκο, βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, όμως προσφάτως, απασχόλησε αρκετά πρωτοσέλιδα του γαλλικού Τύπου, καθώς φαίνεται πως είναι από τους «αρνητές» του κορωνοϊού και της πανδημίας.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Telegram», ο έμπειρος μέσος, πρόκειται να απολογηθεί στον πρόεδρο της Γκινγκάμπ, για μία ανάρτηση του στο Twitter, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρομαό ανέβασε μία φωτογραφία του πρώην δικτάτορα της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος δήλωνε στην εποχή του:

«Δημιουργούν οι ίδιοι τον ιό και στην συνέχεια σας πουλάνε τα αντίδοτα. Προσποιούνται ότι αφιερώνουν χρόνο για να βρουν την λύση, ενώ την έχουν ήδη έτοιμη».

Δείτε την ανάρτηση του στο Twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ