Η Παρί Σεν Ζερμέν «χρυσώνει» τον Ράμος

Η Παρί Σεν Ζερμέν «χρυσώνει» τον Ράμος

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται πρόθυμη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος που λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει στη... γωνία για να τον κάνει δικό της.

Σκιές αρχίζουν να πέφτουν στη Μαδρίτη, πάνω από το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και από την 1η Ιανουαρίου θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί ελεύθερα με τον σύλλογο της επιλογής του. Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο καθαρά, για τρεις σεζόν.

Το πρόβλημα, όπως αναφέρει σήμερα η ισπανική εφημερίδα As, είναι ότι, σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στον παίκτη, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι πρόθυμη να του προσφέρει ένα συμβόλαιο άνω του ενός έτους, προσκολλώντας αυτόν τον άγραφο κανόνα της ομάδας, που θεωρεί ότι από την ηλικία των 30 παικτών, η ανανέωση γίνεται κάθε χρόνο (έγινε εξαίρεση στην τελευταία ανανέωση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ο Πορτογάλος ήταν 31 ετών, παρατείνοντας το συμβόλαιό του για τρία ακόμη σεζόν).

Ο Σέρχιο Ράμος κατέστησε σαφές ότι η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στη Μαδρίτη και να ολοκληρώσει μαζί της τη καριέρα του, αλλά λόγω της ηλικίας του (είναι 34 ετών) και των 16 σεζόν του στο Bernabéu, θεωρεί ότι αξίζει συμβόλαιο τουλάχιστον ακόμη ετών.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η Παρί ΣΖ, του προσφέρει συμβόλαιο τριών χρόνων και 20 εκατομμύρια καθαρά για καθένα από αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ