Φάμπρεγας : «Με τον Μουρίνιο μιλάω, με τον Γκουαρντιόλα όχι»

Φάμπρεγας : «Με τον Μουρίνιο μιλάω, με τον Γκουαρντιόλα όχι»

Ο Ισπανός χάφ αναφέρθηκε στους δύο κορυφαίους τεχνικούς με τους οποίους συνεργάστηκε και αποκάλυψε με ποιον μιλάει ακόμα.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι ένας από τους κορυφαίος Ισπανούς ποδοσφαιριστές στον 21ο αιώνα. Ο 33χρονος χάφ έχει φορέσει τις φανέλες μεγάλων ομάδων ενώ αυτή την στιγμή, βρίσκεται στη Μονακό.

Ο έμπειρος μέσος, εκτός από μεγάλες ομάδες, έχει συνεργαστεί με αρκετούς κορυφαίους προπονητές. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε δύο από αυτούς και συγκεκριμένα για τους Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα. Τον πρώτο, τον είχε στη Τσέλσι και έπαιξε 69 φορές με εκείνον στον πάγκο, ενώ με τον δεύτερο, συνεργάστηκε στην Μπαρτσελόνα όπου αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια.

Όπως τόνισε, ο διεθνής άσος μιλάει ακόμα με τον Πορτογάλο τεχνικό, όχι όμως με τον νυν κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι. Αναλυτικά είπε: «Ο Μουρίνιο ήταν αυτός που με ενέπνευσε περισσότερο να φύγω από την Μπαρτσελόνα. Μου εξήγησε τους λόγους και το πλάνο του και εγώ πείστηκα.

Ηταν επαγγελματίας. Ακόμα και σήμερα μιλάω μαζί του και τον θεωρώ φίλο μου. Με βοήθησε πολύ εκείνη την εποχή και ίσως μαζί του έπαιξα μια από τις καλύτερες σεζόν μου. Με τον Γκουαρδιόλα δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Υπάρχουν πράγματα που συνέβησαν για τα οποία δεν χρειάζεται να μιλήσω. Στην παιδική μου ηλικία ήταν το είδωλο μου. Ισως είναι το άτομο από το οποίο έχω μάθει περισσότερο ως παίκτης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ