Επίσημο : Παρελθόν από τη Νις ο Βιεϊρά (pic)

Επίσημο : Παρελθόν από τη Νις ο Βιεϊρά (pic)

Ο γαλλικός σύλλογος αποφάσισε την απομάκρυνση του 44χρονου τεχνικού μετά τα άσχημα αποτελέσματα...

Η Νις γνώρισε την ήττα με 2-3 από τη Λεβερκούζεν για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και έμεινε και μαθηματικά εκτός θεσμού. Αυτή, μάλιστα, ήταν η πέμπτη σερί ήττα του γαλλικού συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις και η τέταρτη εντός έδρας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Πατρίκ Βιεϊρά από τον πάγκο της ομάδας. Ο 44χρονος τεχνικός, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας, αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία του γαλλικού συλλόγου.

Ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ θεωρήθηκε ο κύριος υπεύθυνος των κακών εμφανίσεων και μετά από 89 παιχνίδια, με 35 νίκες, 21 ισοπαλίες και 33 ήττες, είπε αντίο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό του.

Αντικαταστάτης του Βιεϊρά θα είναι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, ο Ρουμάνος Αντριάν Ουρσέα, ο οποίος είχε υπάρξει και βοηθός του νυν προπονητή της Ντόρτμουντ, Λουσιάν Φαβρ, στη Νις, από το 2016 έως το 2018.

Ο 53χρονος τεχνικός επέστρεψε πέρυσι στην Κυανή Ακτή, αρχικά ως προπονητής της ομάδας νέων και από το περασμένο καλοκαίρι ως βοηθός του Βιεϊρά, τον οποίο πλέον διαδέχεται. Ο Ουρσέα έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής στην Ελβετία, όπου κοουτσάρισε τη Σερβέτ και τη Νοσατέλ Ξαμάξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ