Μαρσέιγ – Μετς 6-3

Μαρσέιγ – Μετς 6-3

Η Μαρσέιγ του -σκόρερ- Κώστα Μήτρογλου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήρε μια επιβλητική νίκη με 6-3 κόντρα στη Μετς, ανεβαίνοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Καταιγιστική ήταν η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, η οποία επικράτησε με 6-3 της Μετς στην αναμέτρηση που άνοιξε την 24η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Με τη νίκη αυτή οι Μασσαλοί ανέβηκαν προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς, έναντι 48 της Λιόν που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και στο 9′ προηγούνταν ήδη με 2-0, χάρη σε γκολ των Σανσόν (6′) και Τοβάν. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με την συμπλήρωση των 45 λεπτών του ημιχρόνου, κάνοντας το 3-0 και κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος οι Μασσαλοί, που με τον Ζερμέν στο 50′ και τον Τοβάν να ολοκληρώνει το χατ τρικ του στο 56′ έφτασαν το σκορ στο 5-0. Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Κώστας Μήτρογλου (75′) που μπήκε αλλαγή στο 69′, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Έλληνας επιθετικός έβαλε ένα από τα πιο εύκολα γκολ στην καριέρα του, σκοράροντας προ κενής εστίας μετά από γύρισα του Παγέτ. Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Μολέ (74′, 84′) και ο Νιανέ (90+1′).

To γκολ του Μήτρογλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ