Ο Καφού ονειρεύεται την τέλεια… τριπλέτα

Ο Καφού ονειρεύεται την τέλεια… τριπλέτα

Ο παλαίμαχος αμυντικός αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει στην ίδια ομάδα του Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ...

Ο Νεϊμάρ δήλωσε πρόσφατα ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θέλει να παίξει δίπλα στον Μέσι, την ώρα που ο «ψύλλος», έμεινε σχεδόν… με το ζόρι στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ σε έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ενα από τα «σενάρια» που θεωρούνται επικρατέστερα για το μέλλον του διάσημου Αργεντινού, είναι μία μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεδομένου ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας, έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν στο Παρίσι τον αρχηγό των καταλανών και της «αλμπισελέστε».

Και αυτήν την προοπτική, έχει… ονειρευθεί ένας από τους κορυφαίους ακραίους οπισθοφύλακες όλων των εποχών, ο Βραζιλιάνος Καφού, ο οποίος δήλωσε σχετικά στην γαλλική εφημερίδα «L Equipe»: «Εάν ο Μέσι ήθελε την Παρί Σεν Ζερμέν, μαζί με τον Μπαπέ και τον Νεϊμάρ θα ήταν μία πολύ δυνατή τριπλέτα.

Και η Παρί Σεν Ζερμέν θα έβαζε πολλά και δύσκολα προβλήματα σε πολλές ομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Μέσι είναι ένα φαινόμενο. Με το ταλέντο του Μπαπέ και του Νεϊμάρ, η Παρί Σεν Ζερμέν θα ήταν ανίκητη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ