Ξέσπασε ο πατέρας του Νεϊμάρ : «Ως πότε θα ρίχνουμε το φταίξιμο στο θύμα;»

Ξέσπασε ο πατέρας του Νεϊμάρ : «Ως πότε θα ρίχνουμε το φταίξιμο στο θύμα;»

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου αστέρα αναφέρθηκε στο σκληρό παιχνίδι της Λιόν και στον τραυματισμό που υπέστη...

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε με τραυματισμό από το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν και όλα δείχνουν πως πρόκειται για σοβαρή ζημιά. Θέση για αυτό, πήρε ο πατέρας του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος μέσω ανάρτησης στα social media ξέσπασε για το σκληρό μαρκάρισμα στον διεθνή επιθετικό.

Αναλυτικά έγραψε:

«Ως πότε; Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για την έξαρση της βίας. Γιατί να μην την σταματάμε στην αρχή, στο πρώτο φάουλ; Γιατί να περιμένουμε το έβδομο, το όγδοο, το ένατο;

Πρέπει να ελέγξουμε το VAR για να εξακριβώσουμε ότι είναι παράβαση για κόκκινη κάρτα; Χρειάζεται το VAR για μία τόσο βίαιη παράβαση;

Πρέπει να τραυματιστεί κάποιος για να κρατήσουμε μια ειλικρινή στάση; Ένας παίκτης πέφτει ανεύθυνα, βίαια στην πλευρά του άλλου, διασχίζει τον φυσικό του χώρο, χωρίς καν να αμύνεται.

Δεν το υπολογίσαμε αυτό σε όλη τη διάρκεια του ματς, όπου ο Νεϊμάρ έγινε δέκτης των γνωστών επαναλαμβανόμενων φάουλ, πάντα με βία. Με αυτή τη συμπεριφορά θρέφουμε αυτού του είδους τους παίκτες και τις συμπεριφορές.

Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που χάνει. Ως πότε θα ρίχνουμε το φταίξιμο στο θύμα;

Εξαρτάται από το χέρι αυτού που ελέγχει το παιχνίδι, που έχει την ευκαιρία να προστατέψει. Τι κάνει; Ο Θεός να βοηθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ