Νις – Λιόν 1-4 : Υπερηχητική Λιόν κόντρα στη Νις και… κορυφή

Νις – Λιόν 1-4 : Υπερηχητική Λιόν κόντρα στη Νις και… κορυφή

Μεγάλο διπλό με 4-1 πήρε η Λιόν στην έδρα της Νις και βρέθηκε έστω και προσωρινά, μόνη πρώτη.

Η Λιόν δείχνει ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα φέτος. Οι λιονέ με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη Νίκαια, επικράτησαν με 4-1 της Νις και βρέθηκαν έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία συνεχίζει να πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις και δείχνει ότι μπορεί να βάλει πολύ δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη μάχη του τίτλου, ειδικά από τη στιγμή που η τριάδα, Ντεπάι, Αουάρ και Εκαμπί «πυροβολάει». Και οι τρεις εξάλλου σκόραραν απόψε με τον Καντεβερέ να είναι αυτός που πέτυχε το άλλο τέρμα.

Όσον αφορά το ματς, στο 9ο λεπτό ο Μπενίτες έσωσε μετά από σουτ του Ντεπάι ενώ στο 19’ είπε όχι και σε σουτ του Αουάρ και στο 30’ η Λιόν κέρδισε πέναλτι και ο Ντεπάι έκανε το 0-1 από τα 11 μέτρα. Μάλιστα στο 40’ ο Μπανταουί έκανε τραγικό λάθος και ο Καντεβερέ έγραψε το 0-2 ενώ στο 43’ ο Ζουΐρί μετά από σέντρα του Ρόνι Λόπες, μείωσε σε 1-2.

Ωστόσο στο 63’ μετά από μαγική κάθετη του Ντεπάι, οι Εκαμπί και Καντεβερέ βρέθηκαν μόνοι με τον Μπενίτες και ο πρώτος έκανε το 1-3 από κοντά. Στο 71’ ακυρώθηκε γκολ του Εκαμπί αλλά στο 73’ ο Αουάρ διαμόρφωσε το 1-4 με προβολή εξ επαφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ