Η Παρί Σεν Ζερμέν που «ονειρεύεται» ο Ποκετίνο

Η Παρί Σεν Ζερμέν που «ονειρεύεται» ο Ποκετίνο

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι μια ανάσα από την Παρί Σεν Ζερμέν και με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν ο Αργεντινός έχει στο μυαλό του την ιδανική ενδεκάδα των Γάλλων.

O Τόμας Τουχέλ αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον γαλλικό σύλλογο να έχει βρει τον «εκλεκτό» για την επόμενη μέρα στο πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντινός προπονητής κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και περίπου έναν χρόνο και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση του deal που θα τον επαναφέρει στους πάγκους.

Φυσικά από την ημέρα που ακούστηκε το όνομα του Ποκετίνο για την Παρί έχει αρχίσει και η μεταγραφολογία γύρω από τους πρωταθλητές Γαλλίας, με τα ονόματα που έχουν «παρελάσει» να είναι πολλά και κυρίως σπουδαία. Από το όνομα του Λιονέλ Μέσι πρωτίστως που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, μέχρι εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Γιαν Όμπλακ, αλλά και των «δικών» του παιδιών από την Τότεναμ, Ντέλε Άλι και Κρίστιαν Έρικσεν που δεν υπολογίζονται από «σπιρούνια» και Ίντερ αντίστοιχα.

Τα πράγματα βεβαίως είναι πιο ξεκάθαρα και όλη αυτή η ονοματολογία δεν έχει βάση. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο Ποκετίνο έχει ζητήσει ενίσχυση και μάλιστα άμεσα. Και ο Μέσι ακούγεται πιο έντονα πολύ απλά γιατί είναι συμπατριώτες και δεν αποκλείεται να προτιμάει τον Αργεντινό από οποιονδήποτε άλλον σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει και ειδικότερα να πάει στο Παρίσι.

Το σενάριο γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαίνεται να έχει βάση, όμως οι Όμπλακ, Έρικσεν και Άλι σίγουρα θα απασχολήσουν, αφού ο Ποκετίνο έχει ζητήσει ήδη τρεις μεταγραφές για τον Ιανουάριο, όπως αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού. Η περιπτωση του τερματοφύλακα της Ατλέτικο είναι πολύ δύσκολη, αλλά οι άλλες δυο είναι εφικτές κινήσεις. Και ο Έρικσεν είναι εκτός πλάνων του Αντόνιο Κόντε και μάλιστα έχει εισηγηθεί την παραχώρηση του τον Γενάρη, ενώ ο Ντέλε Άλι είναι σε ίδια θέση με τον Ζοσέ Μουρίνιο και θα δοθεί είτε δανεικός είτε και με κανονική μεταγραφή τον Ιανουάριο. Μοιάζει δεδομένο ότι και οι δυο θα απασχολήσουν την Παρί, ενώ είναι και σίγουρο ότι θα αποκτηθούν.

Αν υποθέσουμε ότι οι δυο κινήσεις θα γίνουν αφού είναι εφικτές και επιλογές Ποκετίνο, αλλά και πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα τα «σκάσει» για τον Όμπλακ γιατί ο Αργεντινος προπονητής δεν φαίνεται να πιστεύει τον Κέιλορ Νάβας, τότε τα πράγματα θα απλοποιηθούν για την «ονειρική» ενδεκάδα του πρώην προπονητή της Τότεναμ.

Ο Ποκετίνο θα έχει τις τρεις απο τις τέσσερις επιλογές που θα ήθελε στο μεταγραφικό κομμάτι. Και το καλοκαίρι θα είναι έτοιμος να πάει για τη super «βόμβα» με τον Μέσι που θα κυκλοφορεί ελεύθερος, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι η μοναδική ομάδα μαζί με 2-3 ακόμη το πολύ, που θα έχουν τη δυνατότητα να τον πληρώσουν. Υποθετικά λοιπόν, η ενδεκάδα που θα ήθελε ο Ποκετίνο μέχρι το καλοκαίρι στην Παρί για να κυνηγήσει το Champions League και να το κατακτήσει περιλαμβάνει αυτή την τετράδα παικτών, με το «μπαμ» να μην είναι άλλο με τον Μέσι. Και όπως θα δείτε παρακάτω η «11» της γαλλικής ομάδας θα «τρομάζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ