Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1 (vid)

Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1 (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σεντ Ετιέν στο ντεμπούτο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο για τη 18η αγωνιστική της Ligue 1, έφτασε τους 36 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από τη Λιόν.

Το ντεμπούτο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν δεν συνδυάστηκε με νίκη, καθώς οι Παριζιάνοι ήρθαν ισόπαλοι (1-1) εκτός έδρας με τη Σεντ Ετιέν και βρίσκεται πλέον στο -3 από τη Λιόν, η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Λανς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, έχασαν ευκαιρία στο 9′ με τον Μουκουντί αλλά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 19′ με τον Αμουμά. Οι Παριζιάνοι, όμως, απάντησαν άμεσα. Ο Βεράτι βρήκε τον Κεν στην περιοχή, κι αυτός με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Η Σεντ Ετιέν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 43′, με τον Ντεμπισί να κάνει το δυνατό σουτ αλλά ο Νάβας με τρομερή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 65′ με τον Μπουανγκά, αλλά ο Νάβας δήλωσε ξανά παρών και απομάκρυνε τον κίνδυνο, ενώ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 70′. Η ομάδα του Ποκετίνο έφτασαν κοντά στο γκολ στο 76′ με τον Ντι Μαρία να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Μουλέν έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Πρωταθλητές Γαλλίας ανέβασαν ρυθμό στα τελευταία λεπτά και έχασαν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις να φύγουν με τη νίκη, αλλά το σουτ του Σαράμπια πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Μουλέν, Κολοτζιέτζακ, Ρέτσος, Μουκουντί, Ντεμπουσί, Μονέ-Πακέ (63΄Μπουντεμπούζ), Γιουσούφ (83′ Αμπί), Γκούρνα – Ντουάθ, Νορντέν (83′ Αουτσίτσε), Αμουμά (83′ Μουεφέκ), Μπουανγκά (88′ Σισοκό)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Νταγκμπά (63′ Πεμπελέ), Κέρερ, Μαρκίνιος, Μπάκερ, Γκέγιε (63΄ Ντράξλερ), Φεράτι, Ερέρα, Ντι Μαρία (84′ Σαράμπια), Κεν, Εμπαπέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ