Νεϊμάρ : Θέλει συμπαίκτη τον Μοράτα

Νεϊμάρ : Θέλει συμπαίκτη τον Μοράτα

Ο Νεϊμάρ θέλει συμπαίκτη τον Αλβάρο Μοράτα και σύμφωνα με δημοσιεύματα ζήτησε τον Ισπανό επιθετικό από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα πηγαίνει περίφημα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και βρίσκεται στα νοκ-αουτ τόσο στο Champions League (παίζει με τη Ρεάλ) αλλά και στο Κύπελλο και στο Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Για αυτό το λόγο στη γαλλική ομάδα ρίχνουν σιγά σιγά ματιές για τη νέα σεζόν, με τον Νεϊμάρ να είναι ένας από εκείνους που κοιτούν την ενίσχυση της Παρί. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος θέλει να γίνει συμπαίκτης με τον Αλβάρο Μοράτα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Don Balon, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει εισηγηθεί στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί την απόκτηση του Αλβάρο Μοράτα. Φυσικά, ο λόγος που ζήτησε κάτι τέτοιο ο Νεϊμάρ είναι οι κακές σχέσεις του με τον Έντινσον Καβάνι.

Επίσης φέρεται να τόνισε στον ισχυρό άνδρα της Παρί Σεν Ζερμέν πως θέλει τον ισπανό γιατί ταιριάζει καλύτερα με τον Μπαπέ και θα συνδέσουν μια αχτύπητη τριπλέτα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι είχε δαπανήσει κοντά στα 80 εκατ. ευρώ για να πάρει τον παίκτη από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν πρόκειται να τον πουλήσει με λιγότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ