Ποτσετίνο : «Θα είναι μαζί μας ο Νεϊμάρ στον τελικό του γαλλικού Super Cup»

Ποτσετίνο : «Θα είναι μαζί μας ο Νεϊμάρ στον τελικό του γαλλικού Super Cup»

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος σταρ θα δώσει το παρών στον τελικό του Super Cup.

Με τον Νεϊμάρ στη σύνθεσή της, μετά από ένα μήνα απουσίας, θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό (Τετάρτη 13/1) του γαλλικού Super Cup κόντρα στη Μαρσέιγ, όπως τόνισε ο τεχνικός των «ομάδας», Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

«Ο Νεϊμάρ είναι διαθέσιμος και θα είναι στην ομάδα. Θα αποφασίσουμε αύριο (σ.σ. Τετάρτη) αν θα ξεκινήσει ή θα είναι στον πάγκο, αλλά σίγουρα θα είναι στην ομάδα» τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός, που περιμένει αντίστοιχα πολλά στον αυριανό τελικό κι απ’ τον Κιλιάν Μπαπέ. «Ο Κιλιάν είναι απολύτως καλά και σε εξαιρετική κατάσταση. Εξετάζουμε διάφορες επιλογές για την επιθετική γραμμή μας στον τελικό, αλλά θα πρέπει να παίξουμε πραγματικά πολύ καλά, θα πρέπει να φτάσουμε στο καλύτερό μας επίπεδο, για να νικήσουμε τη Μαρσέιγ» υπογράμμισε ο Ποτσετίνο.

Και κατέληξε, μιλώντας για τα δικά του κίνητρα: «Ασφαλώς και έχω πάρα πολύ μεγάλα κίνητρα. Αυτό που μετράει πιο πολύ για εμάς, είναι να νικήσουμε σε αυτόν τον αγώνα. Η περηφάνεια μας, είναι πιο σημαντική από κάθε τρόπαιο. Έτσι επικεντρωνόμαστε μόνο στη νίκη. Η σημασία αυτού του αγώνα, την οποία έχω βιώσει σαν παίκτης και τώρα θα τη βιώσω και σαν προπονητής, είναι πραγματικά κάτι πολύ σπουδαίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ