Ποτσετίνο : «Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον Εμπαπέ;»

Ποτσετίνο : «Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον Εμπαπέ;»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μάχεται για να κρατήσει στο Παρίσι τον Κιλιάν Εμπαπέ, με το όνομα του Γάλλου επιθετικού να παίζει δυνατά και για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Παρί, Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER» και κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 22χρονου παίκτη.

«Ο σύλλογος εργάζεται για να ανανεώσει την συνεργασία του με σημαντικούς παίκτες και ο Κιλιάν έχει τεράστιες δυνατότητες στα 22 χρόνια του. Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον Κιλιάν Εμπαπέ; Οι πληροφορίες τέμνονται με απίστευτο τρόπο. Ο Κιλιάν είναι χαρούμενος εδώ. Τις προάλλες, απλώς εξέφρασε την απογοήτευσή του, επειδή δεν είχε σκοράρει.

Ο σύλλογος πρέπει να τον βοηθήσει, όπως και τους άλλους για να είναι ικανοποιημένοι. Θα δούμε τι θα συμβεί. Του αρέσει να είναι εδώ. Μαζί με τον Νεϊμάρ, με καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες. Μπορώ να τους ευχαριστήσω για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν. Ο Νεϊμάρ, ο Εππαπέ, ο Ντι Μαρία, ο Μαρκίνιος, ο Βεράτι, ο Νάβας, είναι πολύ ταπεινοί και αυτό μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ