Παρέδες : «Η Παρί κάνει ό,τι μπορεί για να υπογράψει τον Μέσι»

Παρέδες : «Η Παρί κάνει ό,τι μπορεί για να υπογράψει τον Μέσι»

Ο συμπατριώτης του Μέσι, Λεάντρο Παρέδες μίλησε για το μέλλον του 33χρονου άσου, τονίζοντας πως η Παρί προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει τους «μπλαουγκράνα» και να φτιάξει βαλίτσες για Γαλλία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεδομένα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα.

Εφόσον ο Μέσι λοιπόν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους μπλαουγκράνα το καλοκαίρι, τότε η γαλλική ομάδα θα προχωρήσει σε κρούση προς τον Αργεντινό, με τον συμπατριώτη του, Λεάντρο Παρέδες να τονίζει σε δηλώσεις του πως προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει την Βαρκελώνη για το Παρίσι και την Παρί.

«Τώρα εξαρτάται μόνο από τον Μέσι αν θα έρθει εν τέλει σε αυτόν τον σύλλογο, η Παρί από την πλευρά της προσπαθεί να τον πείσει. Το να σε προπονεί προπονητής από την ίδια χώρα και να έχεις συμπαίκτη τον Λίο Μέσι είναι κάτι το εξαιρετικό. Θέλω να πιστεύω πως θα συμβεί στο τέλος. Θα είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα, το θέλω πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσος της Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ