Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ 2-2

Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ 2-2

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ δεν είχε νικητή, είχε όμως πολλά γκολ, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2.

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση έχασε η Μαρσέιγ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σεντ Ετιέν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τους Μασσαλούς να μένουν στο 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, αφού μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης πήραν το προβάδισμα μετά από το γκολ του Τοβέν, ο οποίος φέτος κάνει απίθανη χρονιά.

Αλλά δεν το χάρηκαν για πολύ οι παίκτες της Μαρσέιγ, αφού πέντε λεπτά αργότερα (9′) ο Πακέ έκανε το 1-1. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω και τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη μπροστά από τις δύο εστίες.

Μάλιστα, η Μαρσέιγ σε μία από αυτές πήρε εκ νέου κεφάλι με τον Σανσόν στο 20′. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στους παίκτες της Σεντ Ετιέν και εκείνοι το εκμεταλλεύτηκαν, αφού όσο περνούσε ο χρόνος πίεζαν ολοένα και περισσότερο.

Στο 75′ δικαιώθηκαν, αφού ο Μπέριτς παραβίασε την εστία του Πελέ και έκανε το 2-2 που έμελλε να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ