Αμπντούν : «Δεν είναι νεκρός ο Μήτρογλου»

Αμπντούν : «Δεν είναι νεκρός ο Μήτρογλου»

Ο Αλγερινός εξτρέμ υπερασπίστηκε τον Μήτρογλου, ζητώντας από τη Μαρσέιγ και το γαλλικό ποδόσφαιρο να του δώσει χρόνο.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει ξεκινήσει να δείχνει μέρος της εκτελεστικής του δεινότητας με τη φανέλα της Μαρσέιγ. Ο Ελληνας σέντερ φορ πέρασε πολύ δύσκολους πρώτους μήνες στη γαλλική ομάδα, καθώς η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του είναι πολύ μεγάλη. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα άρχισε να σκοράρει και να δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη νέα του ομάδα.

Αυτό πιστεύει και ο άλλοτε συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός εξτρέμ, μιλώντας στο France Football βρήκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να σχολιάσει την κατάσταση του «Μητρογκόλ». «Πάντα πίστευα ότι δεν είναι… νεκρός για τη Μαρσέιγ. Είναι απλώς θέμα ενός κλικ και μετά επιστρέφει», είπε χαρακτηριριστικά ο Αμπντούν.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, μάλιστα, ανέφερε με νόημα: «Είμαστε πάντα σε επαφή. Πραγματικά τον εκτιμώ, είναι άνθρωπος πολύ μεγάλης απλότητας. Ειλικρινά ελπίζω να δείξει το εύρος του ταλέντου του. Το έκανε μαζί μου στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Μπενφίκα. Δεν ήταν εύκολες οι προηγούμενες εβδομάδες γι’ αυτόν. Ποτέ δεν είναι εύκολο. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι τα στατιστικά μιλούν γι’ αυτόν. Το παρελθόν του δεν λέει ψέματα. Είναι πολύ δυνατός παίκτης. Εφτασε αργά στη Μαρσέιγ και δεν έκανε προετοιμασία. Νομίζω ότι είμαστε ανυπόμονοι μαζί του. Σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι ένας σπουδαίος τύπος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ