Βασικός ο Σισέ στην ισοπαλία της Σεντ Ετιέν με τη Ναντ (1-1)

Βασικός ο Σισέ στην ισοπαλία της Σεντ Ετιέν με τη Ναντ (1-1)

Η Σεντ Ετιέν αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 με τη Ναντ, με τον Παπέ Αμπού Σισέ να ξεκινάει βασικός και να αγωνίζεται σε όλο το ματς, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Νίκες για Παρί Σεν Ζερμέν, Λιόν και Μονακό.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ που δεν βρίσκεται παρά λίγες μέρες στη Γαλλία, ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με τη Ναντ, όπου οι στεφανουά αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ που παραχωρήθηκε στους Γάλλους από τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Κλοντ Πιέλ κόντρα στη Ναντ για την 23η αγωνιστική της Ligue 1 και είχε μάλιστα εξαιρετική παρουσία, ενώ έπαιξε σε όλο το ματς. Ο πρώην αμυντικός των ερυθρόλευκων ήταν «βράχος» και οι στεφανουά θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη μάλιστα και να ξεφύγουν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Όσον αφορά το ματς, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ράνταλ Κόλο στο 36′ και στο 57′ η Σεντ Ετιέν έφερε το ματς στα ίσα με τον Μαντί Καμαρά να κάνει το 1-1.

Από εκεί και πέρα, επιστροφή στις νίκες για την Παρί Σεν Ζερμέν που μετά τη σφαλιάρα από τη Λοριάν την προηγούμενη αγωνιστική, καθάρισε με 3-0 τη Νιμ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι των Λιλ και Λιον, έχοντας τρείς βαθμούς διαφορά από τους «λιλουά» και έναν από τους Λιονέ. Οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντι Μαρία στο 18′ και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 36′ με τον Σαράμπια να γράφει το 2-0. Η Παρί κλείδωσε τη νίκη στο 68′ με τον Κιλιάν Εμπαπέ να κάνει το 3-0.

Ευκολότερη απ’ ότι δείχνει το τελικό 0-1 νίκη για τη Λιόν που με γκολ του Λούκας Πακετά στο 22′, πέρασε από την έδρα της Ντιζόν και παραμένει δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και τη Λιλ. Αυτοκτονία για τη Μαρσέιγ που ενώ είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στην έδρα της Λανς, κατέρρευσε, φεύγοντας τελικά μόνο με το βαθμό αφού οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ισοφάριση σε 2-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παρί Σεν Ζερμέν – Νιμ 3-0
Σεντ Ετιέν – Ναντ 1-1
Ντιζόν – Λιόν 0-1
Λανς – Μαρσέιγ 2-2
Μπορντό – Λιλ 0-3
Ρεν – Λοριάν 1-1
Στρασβούργο – Μπρεστ 2-2
Ρεμς – Ανζέ 0-0
Μετς – Μονπελιέ 1-1
Μονακο – Νις 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ