Κινδυνεύει με χρεοκοπία η Μπορντό!

Κινδυνεύει με χρεοκοπία η Μπορντό!

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί σύντομα επενδυτής η Μπορντό θα είναι ένα βήμα από τη χρεοκοπία, καθώς η King Street έχει αποφασίσει την πώλησή της.

Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί η Μπορντό, η οποία… φλερτάρει με τη χρεοκοπία αν δεν βρεθεί σύντομα επενδυτής, με την King Street να έχει πάρει την απόφαση να την πουλήσει.

Σύμφωνα με το France Football, αναζητείται ήδη επενδυτής για τα μπορέσει να βγάλει τη γαλλική ομάδα από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί. Τόσο τα έσοδα της όσο και η αξία της μειώνονται δραματικά και αυτό έκανε τον αμερικανικό κολοσσό, King Street, να της βάλει πωλητήριο.

Η ανησυχία στον γαλλικό σύλλογο ολοένα και αυξάνεται διότι οι προτάσεις που υπάρχουν για πώληση δεν πείθουν καθόλου, ενώ μάλιστα έχει αρχίσει να συζητιέται η κήρυξη πτώχευσης, καθώς με αυτή την κίνηση θα εξαφανιστεί το χρέος και κατ’ επέκταση θα προσελκυστούν αγοραστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν αυτό συμβεί και συνδυαστεί με την παρουσίαση ενός ικανοποιητικού οικονομικού πλάνου για την επόμενη σεζόν, η Μπορντό θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ