Στο +2 η Λιλ (2-0), δεύτερη η Παρί (1-0)

Στο +2 η Λιλ (2-0), δεύτερη η Παρί (1-0)

Η Λιλ επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ και απολαμβάνει εκ νέου τη μοναξιά της κορυφής, με την Παρί Σεν Ζερμέν, που νίκησε εκτός έδρας την Μπορντό (1-0), να βρίσκεται στο -2 από τους Λιλουά.

Με δύο γκολ του Ντέιβιντ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Λιλ έκαμψε την αντίσταση της Μαρσέιγ (2-0) και απολαμβάνει εκ νέου τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας 62 πόντους σε 28 ματς.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Παρί, που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Μπορντό, χάρη στο γκολ του Σαράμπια. Η ομάδα του Ποκετίνο βρίσκεται στο -2 από την Λιλ και στο +1 από την τρίτη Λιόν.

Στα άλλα ματς που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, το Στρασβούργο νίκησε με 1-0 την Μονακό, ενώ η Ρεμς πέτυχε μεγάλο διπλό στην έδρα της Ναντ. Ισόπαλα έληξε το Μονπελιέ-Λοριάν (1-1).

Νίκη-τίτλου για τη Λιλ

Η Λιλ είναι πολύ σκληρή για να… πεθάνει και το απέδειξε στο αποψινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στους μαχητικούς Μασσαλούς, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 2-0, με δύο γκολ του Ντέιβιντ στο 90’ και στο 90+1’. Μια νίκη από αυτές που δίνουν τίτλους, με τους Λιλουά να επιστρέφουν στην κορυφή με 62 πόντους σε 28 ματς.

Σε απόσταση βολής η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν, πάντως, δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα. Η ομάδα του Ποκετίνο επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Μπορντό. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σαράμπια στο 20’. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας παρατάχθηκαν χωρίς τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Ένα τρίποντο που τους έφερε στη δεύτερη θέση και τους κράτησε στο -2 από την πρωτοπόρο Λιλ, ενώ τους έφερε στο +1 από την τρίτη Λιόν.

Εκπληξη από το Στρασβούργο 

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, το Στρασβούργο έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο ματς με την Μονακό και επικράτησε με 1-0, χάρη στο γκολ του Γκιλμπέρτ στο 90+1’, ενώ η Ρεμς νίκησε στην έδρα της Ναντ με 2-1. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κόναν και Αμπντελαχμίντ, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει στο 14’ ο Σίμον. Τέλος, Μονπελιέ και Λοριάν ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Γκρμπιτς στο 9’ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 28’ με τον Μαβιντίντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ