Ρέτσος : «Δεν θα ήταν κακό να παραμείνω στη Σεντ Ετιέν»

Ρέτσος : «Δεν θα ήταν κακό να παραμείνω στη Σεντ Ετιέν»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος που αγωνίζεται στη Σεντ-Ετιέν ως δανεικός από τη Λεβερκούζεν βλέπει θετικά την προοπτική να παραμείνει στη γαλλική ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Στην Σεντ-Ετιέν φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος βρίσκεται στη γαλλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τη Λεβερκούζεν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επέστρεψε στην αποστολή των «πράσινων» μετά από δύο μήνες, όμως δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα (2-3) από τη Λανς. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα ήταν κακό να συνεχίζει να αγωνίζεται στους «στεφανουά» και την επόμενη σεζόν.

«Στη Γαλλία με εκτιμούν πολύ και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το πρωτάθλημα. Δεν θα ήταν κακή επιλογή να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της Σεντ-Ετιέν. Αυτό που θέλω τώρα είναι να μπορέσω να πάρω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και θα δούμε τι θα συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 22χρονος άσος.

Την φετινή σεζόν ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει σταθεί άτυχος και έχει καταγράψει μόνο τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα της Σεντ-Ετιέν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ