Άστραψε και βρόντηξε ο Βαλμπουενά

Άστραψε και βρόντηξε ο Βαλμπουενά

Κεραυνοί από τον Ματιέ Βαλμπουενά για τη Μαρσέιγ. Είπε πως πρέπει να αλλάξει το 80% του ρόστερ και κάλεσε τη διοίκηση να κάνει μεγάλη ανανέωση.

Άστραψε και βρόντηξε ο Ματιέ Βαλμπουενά για την Μαρσέιγ και για το ρόστερ που έχει η γαλλική ομάδα. Ο πολύπειρος μέσος του Ολυμπιακού, τη γνώμη του οποίου συχνά – πυκνά ζητούν τα γαλλικά ΜΜΕ όσον αφορά την πρώην ομάδα του, τόνισε πως πρέπει να φύγει το 80% του ρόστερ.

Ο Βαλμπουενά μίλησε στο RMC Sport, αναφέρθηκε ονομαστικά σε όσους πρέπει να παραμείνουν στον σύλλογο και κάλεσε τη διοίκηση να πληρώσει όσους δεν κάνουν και να ξεκινήσει άμεσα την ανανέωση.

«Το 80% του ρόστερ πρέπει να φύγει. Να μείνουν μόνο οι Παπέ Γκεγέ, Άλβαρο Γκονσάλεθ, ο μικρός Μπουμπακάρ Καμαρά και ο Στιβ Μανταντά. Οι υπόλοιποι, έξω», είπε ο Βαλμπουενά, ο οποίος συνέχισε ρίχνοντας… κεραυνούς.

«Είναι προτιμότερο να πληρώσουν, για εκείνους που εξακολουθούν να έχουν συμβόλαιο, και να τους ξεφορτωθούνε. Πρέπει να ξεκινήσουμε με άλλα πράγματα. Εάν θέλουμε ανανέωση στη Μαρσέιγ, αυτό σημαίνει ανανέωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ