Αποθέωση για τον Σισέ : Στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής στη Ligue 1! (vid)

Αποθέωση για τον Σισέ : Στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής στη Ligue 1! (vid)

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ, που αγωνίζεται στη Σεντ Ετιέν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν και η Equipe τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία 11άδα της 33ης αγωνιστική της Ligue 1.

Η Σεντ Ετιέν μπορεί να ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-2, αλλά ο Παπέ Αμπού Σισέ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και συμπεριλήφθη στην κορυφαία 11άδα της 33ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η Equipe βαθμολόγησε τον θηριώδη σέντερ μπακ με 7/10, με τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στη γαλλική ομάδα ως δανεικός  από τον Ολυμπιακό, να κερδίζει με το σπαθί του μια θέση στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής. Οι Γάλλοι αποθέωσαν τον Σισέ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Σεντ Ετιέν και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των Στεφανουά που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της 33ης στροφής της Ligue 1.

Η Equipe στο ρεπορτάζ της τονίζει ότι ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ κυριάρχησε στον αέρα, απομακρύνοντας τις σέντρες των Φλορέντσι και Μπάκερ και στέκεται επίσης στη σωτήρια επέμβαση που έκανε στο 22’, όταν έκοψε τον Εμπαπέ, ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα της Σεντ Ετιέν. «Μια σπουδαία εμφάνιση από τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό», αναφέρει χαρακτηριστικά, με τον διεθνή σέντερ μπακ να κερδίζει μια θέση στην κορυφαία 11άδα, παρά την ήττα της ομάδας του. Αυτή ήταν η 12η εμφάνιση του Σισέ με τα χρώματα της Σεντ Ετιέν, με τον Αφρικανό να έχει καταγράψει 1.051 λεπτά συμμετοχής με τα χρώματα των Στεφανουά.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του θηριώδη κεντρικού αμυντικού, η γαλλική ομάδα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, δεν θα προβεί στην αγορά του από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία και καθιστά αδύνατη την αγορά του Αφρικανού άσου. Η Σεντ Ετιέν θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Σισέ και όπως τονίζουν οι Γάλλοι, ο Κλοντ Πιέλ αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του για το κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ