«Φαίνεται πως αποχωρεί ο Ντα Σίλβα από τη Ρεν, θέλει να πάει στο εξωτερικό»

«Φαίνεται πως αποχωρεί ο Ντα Σίλβα από τη Ρεν, θέλει να πάει στο εξωτερικό»

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα αποτελεί βασικό στόχο για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και οι Γάλλοι τονίζουν πως δεν θα συνεχίσει στη Ρεν καθώς θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό.

Η ΑΕΚ ψάχνει στόπερ ηγέτη και ο Νταμιέν Ντα Σίλβα παραμένει βασικός στόχος με τον 32χρονο στόπερ της Ρεν να αποχωρεί όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι από την ομάδα του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «foot-sur7», ο Ντα Σίλβα του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Ρεν θα ζήσει ένα έντονο καλοκαίρι, ιδιαίτερα στην κατεύθυνση των αναχωρήσεων. Περίπου 20 νέοι θα εγκαταλείψουν την ομάδα το καλοκαίρι. Μαζί με το μεγάλο λίφτινγκ στους νέους παίκτες, ορισμένα στελέχη της πρώτης ομάδας θα πρέπει επίσης να εγκαταλείψουν τον σύλλογο.

Ο αρχηγός Νταμιάν Ντα Σίλβα είναι βασικός υποψήφιος για να φύγει. Μέχρι στιγμής, ο κεντρικός αμυντικός δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Με τη σεζόν να πλησιάζει στο τέλος, ο 32χρονος φαίνεται ότι αποχωρεί. Πρόσφατα αποκάλυψε την επιθυμία του να ανακαλύψει ένα ξένο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ