Τουλούζ – Μονακό 3-3

Τουλούζ – Μονακό 3-3

Η Μονακό στο 72' προηγούταν 3-1 της Τουλούζ και όδευε προς την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο γαλλικό πρωτάθλημα. Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο - Σανόγκο που την πλήγωσε στο 87' διαμορφώνοντας το τελικό 3-3!

Από τις 29/11 έχει να χάσει η Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι Μονεγάσκοι που κυνηγούν την Παρί Σεν Ζερμέν, έτρεχαν κι ένα μικρό σερί τριών νικών, πριν ταξιδέψουν στη νότια Γαλλία για να αναμετρηθούν με την Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-3, κατάφεραν ωστόσο να ισοφαρίσουν (3-3) και να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στους Μονεγάσκους.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με πλασέ του Ρόνι Λόπες εντός περιοχής, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ο Ιμπραχίμ Σανκαρέ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ισιαγκά Σιλά και έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Ο Λόπες έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την Μονακό στο 47’ σκοράροντας το πέμπτο του τέρμα στα τελευταία 6 παιχνίδια της ομάδας του, ενώ στο 72ο λεπτό ο Στέφαν Γιόβετις ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1!

Τίποτα δεν είχε τελειώσει όμως. Η άμυνα της Μονακό μέσα σε 15 λεπτά δέχτηκε δύο γκολ και έτσι οι Βιολετί κατάφεραν να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ντελόρ στο 78ο λεπτό μείωσε σε 2-3 από την άσπρη βούλα και ο Σανόγκο στο 89’ διαμόρφωσε με ωραίο γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή το τελικό 3-3.

 

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή 23/2
Στρασμπούρ – Μονπελιέ

Σάββατο 24/2
Τουλούζ – Μονακό 3-3
Ντιζόν – Καέν 2-0
Γκινγκάμπ – Μετς 2-2
Λιλ – Ανζέρ 1-2
Ναντ – Αμιέν 0-1
Ρεν – Τρουά 2-0

Κυριακή 25/2
Μπορντό – Νις
Λιόν – Σεντ Ετιέν
Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ