Παρί Σεν Ζερμέν : Χάνει τη Ρεάλ ο Νεϊμάρ!

Παρί Σεν Ζερμέν : Χάνει τη Ρεάλ ο Νεϊμάρ!

Η αρχική αισιοδοξία των ανθρώπων της Παρί Σεν Ζερμέν όσον αφορά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, χάνοντας τη ρεβάνς με τη Ρεάλ!

Τεράστιο πλήγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες!

Ο Βραζιλιάνος σταρ αποχώρησε κλαίγοντας από το γήπεδο με φορείο δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι ενθαρρυντικές. Ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε αξονική και σε άλλες εξετάσεις, ενώ στο πόδι του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων καθησύχασαν τους φόβους για έναν σοβαρό τραυματισμό, όμως δημιούργησαν έναν νέο «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους της Παρί, καθώς ο Βραζιλιάνος υπέστη κάκωση και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τρεις εβδομάδες.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα απουσιάσει από το κομβικής σημασίας παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ρεάλ, στη ρεβάνς του 3-1 τη Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ