Τι είπε ο Πιέλ για το μέλλον του Σισέ στη Σεντ Ετιέν

Τι είπε ο Πιέλ για το μέλλον του Σισέ στη Σεντ Ετιέν

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παραμονής του Παπέ Αμπού Σισέ στη Σεντ Ετιέν ο Κλοντ Πιέλ.

Πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Η Σεντ Ετιέν θέλει, αλλά είναι άγνωστο ακόμη αν μπορεί. Η οψιόν αγοράς που ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό. Αυτά είναι τα χρήματα που πρέπει να δαπανήσουν οι «Στεφανουά» για να κρατήσουν τον Παπέ Αμπού Σισέ και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό τους.

Ο δανεισμός του Σενεγαλέζου αμυντικού από τον Ολυμπιακό λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με τη Σεντ Ετιέν να είναι προφανές πως θέλει να διατηρήσει τον Σισέ στο ρόστερ της, λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων στη Ligue 1. Και ο Κλοντ Πιέλ τον θέλει και τον χρειάζεται. Και γι’ αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολο η Σεντ Ετιέν να κρατήσει τον 25χρονο στόπερ, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά ο Σισέ στη γαλλική ομάδα.

Σε συνέντευξή του ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την υπόθεση Σισέ, λέγοντας τα εξής: «Ο Παπέ έχει γυρίσει κανονικά στις προπονήσεις. Όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στον σύλλογο, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τη θέση του παίκτη και της ομάδας του (σ.σ. Ολυμπιακός) γι’ αυτό το ζήτημα. Θα το δούμε σε δεύτερη φάση τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ