Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποκετίνο ενημέρωσε ότι θέλει να αποχωρήσει

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποκετίνο ενημέρωσε ότι θέλει να αποχωρήσει

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Μαουρίσιο Ποκετινο θέλει να αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύντομη φαίνεται ότι θα είναι η παρουσία του Μαουρίσιο Ποκετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Αργεντίνος προπονητής ενημέρωσε τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας ότι θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο 49άχρονος τεχνικός βρίσκεται στην λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ και η Τότεναμ εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Ο Ποκετίνο στους λίγους μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν έχει κατακτήσει το Κύπελλο Γαλλίας και το Super Cup, ωστόσο έχασε το πρωτάθλημα από την Λιλ, ενώ αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντίνος προπονητής έχει συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μέχρι το καλοκαίρι του 2022, εκείνοι θέλουν να συνεχίσουν να πορεύονται με τον 49άχρονο τεχνικό, αλλά φαίνεται πάρα πολύ πιθανό να κληθούν να βρουν αντικαταστάτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ