Πέλκας: Η Λιόν σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση του

Πέλκας: Η Λιόν σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση του

Στο στόχαστρο της Λιόν φαίνεται να είναι ο Δημήτρης Πέλκας, μετά την εξαιρετική του χρονιά στην Φενέρμπαχτσέ, με την γαλλική ομάδα να ετοιμάζει πρόταση.

Tα βλέμματα πάνω του έχει συγκεντρώσει ο Δημήτρης Πέλκας – μετά την εξαιρετική σεζόν με την Φενερμπαχτσέ – και ένα από αυτά ανήκει στην Λιόν, η οποία παρακολούθησε την φοβερή χρονιά του Έλληνα παίκτη στην Τουρκία.

Ο σύλλογος της Ligue 1 φαίνεται πως είχε καιρό τον Έλληνα επιθετικό στα ραντάρ της και οι επιδόσεις του άρεσαν πολύ στους ιθύνοντες, όπως αναφέρει τουρκικό μέσο, με αποτέλεσμα η κρούση στην ομάδα του να πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ.

Μάλιστα, η απόκτηση του παίκτη από το γαλλικό κλαμπ, είναι κάτι που επιθυμεί και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Πίτερ Μποζ, ο οποίος συμφωνεί με τα «θέλω» του κλαμπ, για έναν ευέλικτο ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης.

Υπενθημίζεται ότι η Φενέρ πλήρωσε 2 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αγοράσει τον 27χρονο, ο οποίος αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να φύγει από την Κωνσταντινούπολη με λιγότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ