Εμπαπέ: «Δεν μπορούμε να συγκριθούμε εγώ και ο Ρονάλντο»

Εμπαπέ: «Δεν μπορούμε να συγκριθούμε εγώ και ο Ρονάλντο»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ υποστήριξε, σε συνέντευξη του, ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με εκείνον και τον Ρονάλντο, αφού τους χωρίζουν πάρα πολλά.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική «Bild» και ερωτηθείς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Ειδικότερα, ο παίκτης της Παρί τόνισε πως δεν θα έπρεπε καν οι δύο τους να συγκρίνονται, αφού ο Πορτογάλος έχει πετύχει πολλά περισσότερα στο ποδόσφαιρο.
«Έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, δεν θα ήταν καλό να γίνονται συγκρίσεις. Έμαθα πολλά από αυτόν μόνο και μόνο κοιτάζοντάς τον. Προφανώς και δεν είμαι στο επίπεδο που είναι εκείνος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο. Εγώ παίζω πέντε χρόνια, επομένως, δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί του. Για μένα είναι θέμα σεβασμού», τόνισε αρχικά ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε:
«Σίγουρα θέλω να αφήσω με κάποιο τρόπο το στίγμα μου στο άθλημα. Γι’ αυτό, άλλωστε, παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω επίσης να προσφέρω χαρά στους φιλάθλους όλου του κόσμου. Και φυσικά να κερδίσω τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ