Μονακό – Μπορντό 2-1

Μονακό – Μπορντό 2-1

Δεν παίζει μόνο καλό ποδόσφαιρο η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ξέρει να παίρνει και νίκες με ανατροπές, όπως έδειξε στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μπορντό, επικρατώντας με σκορ 2-1.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα η Μονακό επέστρεψε και πάλι στις νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Οι Μονεγάσκοι μπορεί να μην σημείωσαν πολλά γκολ στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπορντό, αλλά, επιβλήθηκαν (2-1) μετά από ανατροπή στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Από τα πρώτα λεπτά το ματς έδειχνε ισορροπημένο και πως θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Έτσι και έγινε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 32′ με τον Βάντα και κράτησαν το υπέρ τους σκορ σχεδόν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Γιόβετιτς ήταν εκείνος που έκανε το 1-1 και στην ουσία έκανε… restart στο ματς, ενόψει του δεύτερου 45λεπτου. Σε αυτό η Μονακό ανέβηκε ακόμη περισσότερο και πίεσε ασφυκτικά, προκειμένου να σημειώσει το τέρμα που θα «σφράγιζε» την ανατροπή και θα της έδινε τη νίκη.

Αυτό ήρθε στο 68′ από τον Λόπες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Σιντιμπέ. Το 2-1 δεν έμελλε να αλλάξει ως το τελευταίο σφύριγμα με τη Μονακό να δείχνει πως έχει καρδιά πρωταθλήτριας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ