Παρί Σεν Ζερμέν : Πληθαίνουν οι φήμες για Κόντε

Παρί Σεν Ζερμέν : Πληθαίνουν οι φήμες για Κόντε

Τον Αντόνιο Κόντε έχει επιλέξει η Παρί Σεν Ζερμέν ως τον προπονητή που θα την οδηγήσει μετά το καλοκαίρι, όπως αναφέρουν τα γαλλικά δημοσιεύματα.

Στην περίπτωση του Αντόνιο Κόντε στρέφεται η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, καθώς είναι δεδομένο πως ο Ουνάι Έμερι θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά το καλοκαίρι.

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά έτσι κι αλλιώς για τον Ισπανό και μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ το κλίμα «βάρυνε» αρκετά για τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης. Έτσι, σύμφωνα με την Equipe ακόμα κι αν ο Έμερι κατακτήσει το γαλλικό πρωτάθλημα θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, με τον Κόντε να είναι το πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του.

Ο Ιταλός τεχνικός, που πέρσι οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, δεν τα πάει το ίδιο καλά φέτος. Οι Μπλε βρίσκονται ήδη στο -5 από την τετράδα που σημαίνει ότι τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή τους στο ερχόμενο Champions League, ενώ στο φετινό έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, οι σχέσεις του Κόντε με αρκετούς παίκτες αλλά και τη διοίκηση της Τσέλσι δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, οπότε το σενάριο να αναλάβει την Παρί μετά το καλοκαίρι μόνο ως παράλογο δεν ακούγεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ