Παρί: Στο στόχαστρο και πάλι ο Κουλιμπαλί

Παρί: Στο στόχαστρο και πάλι ο Κουλιμπαλί

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί επέστρεψε στο προσκήνιο για την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να επιμένουν για την απόκτησή του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να προχώρησε στην απόκτηση του Σέρχιο Ράμος το φετινό καλοκαίρι, αλλά έχει βάλει στο στόχαστρο και άλλο κορυφαίο κεντρικό αμυντικό.

Ο λόγος για τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι, ο οποίος βλέπει το όνομά του συχνά σε μεταγραφικά σενάρια τα τελευταία καλοκαίρια, αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται στους Παρτενοπέι.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να έχει αρνηθεί αρκετές φορές να τον παραχωρήσει. Μια από αυτές αφορά και προτάσεις της Παρί, η οποία φαίνεται όμως να επανέρχεται.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μπορεί να έχει στην διάθεσή του για την συγκεκριμένη θέση τους Ράμος, Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ αλλά ζητά και την απόκτηση του Σενεγαλέζου στόπερ, καθώς στα πλάνα του υπάρχει ένας σχηματισμός με τριάδα στην άμυνα.

Ο Κουλιμπαλί βρίσκεται στην Νάπολι από το 2014 και μέσα σε αυτά τα εφτά χρόνια, έχει πραγματοποιήσει 283 εμφανίσεις, έχοντας πετύχει και έντεκα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ