Στη Λοριάν πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (vid)

Στη Λοριάν πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ιγκόρ Σίλβα, που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, μετακόμισε στη Γαλλία και θα αγωνίζεται στη Λοριάν.

Στη Ligue 1 με τη φανέλα της Λοριάν θα αγωνίζεται πλέον ο Ιγκόρ Σίλβα, με τον πρώην δεξιό μπακ του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης να ανακοινώνεται από τη γαλλική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Κροατία με τη φανέλα της Οσιγιεκ και πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές, έχοντας 2 ασίστ σε 2.677 λεπτά.

Με τις εμφανίσεις που έκανε τράβηξε πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων, με την Λοριάν να προχωράει στην απόκτησή του, δίνοντας 2 εκατ. ευρώ στην Οσιγιεκ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 24χρονος ακραίος αμυντικός είναι πενταετούς διάρκειας και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Ιγκόρ Σίλβα είχε έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015 και αγωνίστηκε αρχικά στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, ενώ το 2016 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα των Αρκάδων πραγματοποίησε 34 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Το 2018 μετακόμισε στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να εδραιωθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έπαιξε μόλις 2 ματς με τα ερυθρόλευκα και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε ΑΕΚ Λάρνακας και Οσιγιεκ.

Το Αύγουστο του 2020 η ομάδα της Κροατίας αγόρασε τα δικαιώματά του από τους Πειραιώτες και φέτος τον παραχώρησε στη Λοριάν έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ