Μένει στην Παρί ο Κέρερ παρά το ενδιαφέρον από τη Λεβερκούζεν

Μένει στην Παρί ο Κέρερ παρά το ενδιαφέρον από τη Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει τον Τίμο Κέρερ, αλλά ο Γερμανός αμυντικός επιθυμεί την παραμονή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πραγματοποιήσει τις εντυπωσιακότερες κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, κάνοντας δικούς παίκτες όπως οι Σέρχιο Ράμος, Τζίτζι Ντοναρούμα, Τζίνι Βαϊνάλντουμ και Ασράφ Χακίμι.

Οι Παριζιάνοι δυνάμωσαν αρκετά, αλλά επιθυμούν παράλληλα να κρατήσουν την ομοιόγεια στο υπάρχον ρόστερ, κρατώντας τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να τους οδηγήσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τίμο Κέρερ, με τον Γερμανό αμυντικό να προβλέπεται να έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο ροτέισον, αλλά από την άλλη δεν είναι στα πλάνα η πιθανότητα πώλησής του.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει τον Γερμανό και σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Μπρούνο Σολομόν, οι ασπιρίνες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο η ομάδα του Ποτσετίνο δεν την έκανε αποδεκτή, καθώς δεν την ικανοποίησε οικονομικά.

Από την πλευρά του και ο Κέρερ δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το Παρίσι και είναι διατεθειμένος να «πολεμήσει» για την θέση του. Στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται από το 2018 και έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και κύπελλα Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ