Ραγδαία αύξηση στους followers της Παρί λόγω Μέσι

Ραγδαία αύξηση στους followers της Παρί λόγω Μέσι

Μπορεί η μεταγραφή του Μέσι στην Παρί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, ήδη όμως η Γαλλική ομάδα είδε τους followers της στο Instagram να αυξάνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, κατά 850 χιλιάδες

Την εμπορική σημασία του ονόματος Λιονέλ Μέσι την γνωρίζουμε εδώ και χρόνια.

Ο Αργεντίνος αποτελεί έναν απόλυτο σούπερ σταρ, εντός και εκτός γηπέδων, κάτι που αποδείχθηκε και από την επιρροή που είχε στην ραγδαία αύξηση των social media της Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

Η μεταγραφή του μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί από την γαλλική ομάδα, στις τάξεις των φιλάθλων της Παρί όμως, επικρατεί πανζουρλισμός.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη κάτοικος γαλλικής πρωτεύουσας, ο Pulga άθελά του έχει «τρελάνει» τα νούμερα στα social media της Παρί Σεν-Ζερμέν. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο – το περασμένο (7-8/8) – κέρδισε 850 χιλιάδες followers στο Instagram. Υπολογίζεται ότι τις τελευταίες ώρες ο ημερήσιος αριθμός αύξησης ανέρχεται σε 211.000 followers, ενώ πριν την ανακοίνωση της Μπάρτσα και σε μια συνηθισμένη μέρα ήταν μόλις 24.000.

Αλλά και τα υπόλοιπα social media δεν πάνε πίσω. Στον επίσημο λογαριασμό της Παρί στο Twitter διαπιστώνεται από την περασμένη Πέμπτη ημερήσια αύξηση 8.000 ακολούθων, με την κατάσταση να μην είναι διαφορετική στον επίσημο λογαριασμό της Παρί στο YouTube. Ο ημερήσιος ρυθμός αύξησης ανέρχεται στους 15.000 εγγεγραμμένους στο κανάλι χρήστες, όταν η ροή αύξησης μια συνηθισμένη μέρα μετά βίας ξεπερνά τους 3.000.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ