Παρί Σεν Ζερμέν – Το Σάββατο 14/08 παρουσιάζει όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα

Παρί Σεν Ζερμέν – Το Σάββατο 14/08 παρουσιάζει όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα παρουσιάσει το Σάββατο (14/8), πριν το παιχνίδι της με το Στρασβούργο, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώπιον του κοινού της

Οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν ζουν ημέρες μαγείας, βλέποντας την ομάδα τους να ανακοινώνει την μία μεταγραφάρα μετά την άλλη.

Το ερχόμενο Σάββτο, 14/08, θα έχουν την δυνατότητα να αποθεώσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, από τα οποία φυσικά ξεχωρίζει ο Λιονέλ Μέσι. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί πριν το προγραμματισμένο ματς με την Στρασβούργο, στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Ο Μέσι, όπως ήταν αναμενόμενο έλαβε ξεχωριστής παρουσίασης, και τώρα οι φίλοι της Παρί θα μπορέσουν να αποθεώσουν και τους Σέρχιο Ράμος, Ασχράφ Χακίμι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, οι οποίοι θα παρουσιαστούν από τη γαλλική ομάδα.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 ώρα Ελλάδας, με τις πόρτες του «Parc des Princes» να ανοίγουν από τις 19:00. Μάλιστα, αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα φιλοξενήσει τους φίλους της Παρί, ύστερα από την πολύμηνη απουσία τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ