Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-4 – Τρίτη νίκη για τους Παριζιάνους (vids)

Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-4 – Τρίτη νίκη για τους Παριζιάνους (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας της Μπρεστ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 και έφτασε τους 9 βαθμούς.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, επικρατώντας με 4-2 εκτός έδρας της Μπρεστ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, χωρίς τον Νεϊμάρ και τον Μέσι στη σύνθεσή της, τα βρήκε… σκούρα προς το τέλος απέναντι στη Μπρεστ, ωστόσο κατάφερε και πήρε την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά 4 γκολ.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς.

Η Παρί ξεκίνησε δυναμικά, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και άνοιξε το σκορ με τον Ερέρα στο 23′ (0-1), ενώ στο 36′ ο Εμπαπέ σημείωσε το 0-2. Η Μπρεστ αντέδρασε πριν την ανάπαυλα και μείωσε με τον Ονορά στο 42′ (1-2).

Οι Παριζιάνοι πίεζαν στο δεύτερο μέρος, είχαν υπέρ τους την κατοχή της μπάλας (29%-71%) και βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 73′, όταν ο Γκέιγ με ένα καταπληκτικό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Μπιζότ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και μείωσε εκ νέου στο 85′ με τον Μουνιέ, ενώ λίγο αργότερα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Ο Ντι Μαρία, όμως, στο 90′ με τρομερό ψηλοκρεμαστό σουτ διέλυσε τις όποιες ελπίδες της Μπρεστ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Μπρεστ: Μπιζότ, Πιερ Γκαμπριέλ (86′ Ντιβέρν), Σαρντονέ, Μπρασιέ, Ούρονεν, Μπελκεμπλά (74′ Μανιετί), Μανανγκά Εμπόκ, Ονορά, Φεβρ, Καρντονά (74′ Λα Ντουαρόν), Μουνιέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Χακίμι, Κέρερ, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Βεράτι (73′ Ντράξλερ), Γκέιγ, Ερέρα, Βαϊνάλντουμ, Ικάρντι (86′ Καλιμουεντό Μουινγκά), Εμπαπέ (80′ Ντι Μαρία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ