Δήμαρχος Νίκαιας – «Αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του προέδρου και του προπονητή της Μαρσέιγ»

Δήμαρχος Νίκαιας – «Αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του προέδρου και του προπονητή της Μαρσέιγ»

Ο δήμαρχος της Νίκαιας Κριστιάν Εστροζί, πήρε θέση για τα έκτροπα που συνέβησαν εχθές στο παιχνίδι της Νις με την Μαρσέιγ, χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητη την συμπεριφορά του προέδρου και του προπονητή των Μασσαλών.

Τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Νις με την Μαρσέιγ το βράδυ της Κυριακής μπορούν να περιγραφούν με μία μόνο λέξη. Χάος. Το ντέρμπι της Κυανής Ακτής ήταν πραγματικά μια μάχη, η οποία όμως είχε ως πρωταγωνιστές τους οπαδούς των Νικαιωτών και θύματα τους παίκτες των Μασσαλών.

Η ιστορία ξεκίνησε να γράφεται στο 75ο λεπτό, όταν ο Παγιέ δέχθηκε σωρεία αντικειμένων στο σημείο που θα εκτελούσε το κόρνερ, απαντώντας με την σειρά του και εκτοξεύοντας ένα μπουκάλι στην εξέδρα. Οι οπαδοί της Νις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να χτυπάν τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, οι οποίοι με την σειρά τους προσπάθησαν να προφυλάξουν τους εαυτούς τους.

Από την πλευρά της η Νις κατήγγειλε πως ο προπονητής των Μασσαλών, Χόρχε Σαμπάολι διαπληκτίστηκε με τους Τοντιμπό και Κλάιφερτ. Το παιχνίδι όπως ήταν φυσικά διακόπηκε, αλλά λίγο αργότερα κατέληξε στην Νις με 3-0, καθώς η Μαρσέιγ αρνήθηκε να βγει στο γήπεδο για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Η συνέχεια πρόκειται να δοθεί στα δικαστήρια, με την Γαλλική ομοσπονδία να ξεκινά την Τετάρτη τις πειθαρχικές διαδικασίες για να τιμωρήσει τις δύο ομάδες.

Ο δήμαρχος της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροζί πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στο «Allianz Riviera», χαρακτηρίζοντας ως αδικαιολόγητη την συμπεριφορά τόσο του προέδρου όσο και του προπ0νητή της Μαρσέιγ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Αυτή η βία δεν είναι αποδεκτή. Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα πρέπει να επιβάλλει κυρώσεις αφού πρώτα πάρει αποφάσεις για το ποιος είχε την ευθύνη.

Εάν είναι αδικαιολόγητη η συμπεριφορά συγκεκριμένων οπαδών, τότε το ίδιο ισχύει για τον πρόεδρο της Μαρσέιγ που ήταν στις εξέδρες και για τον προπονητή της στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον τεχνικό της Νις για την άψογη συμπεριφορά τους. Είναι πλέον στο χέρι των αρχών να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ