Σε κίνδυνο η μεταγραφή του Εμπαπέ – Αρνείται να διαπραγματευτεί η Παρί

Σε κίνδυνο η μεταγραφή του Εμπαπέ – Αρνείται να διαπραγματευτεί η Παρί

Στα άκρα φαίνεται πως έχουν φτάσει οι σχέσεις των Παρί και Ρεάλ, καθώς οι Παριζιάνοι δεν θέλουν να μπουν σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του Εμπαπέ, με την υπόθεση να ιδηγείεται σε αδιέξοδο.

Και η αγωνία καλά κρατεί… Μπορεί στην Ισπανία να θεωρούν σχεδόν δεδομένη τη μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο φαίνεται πως μόνο έτσι δεν είναι αυτή τη στιγμή.

Από τη μία η ανάρτηση του Γάλλου με τον Μέσι, από την άλλη οι προθέσεις της Παρί που δεν δείχνουν να αλλάζουν παρά τα 170 εκατομμύρια που φέρεται να προσφέρει η Ρεάλ. Σύμφωνα με το RMC, η Παρί δεν έχει καμία πρόθεση να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Βασίλισσα και αρνείται κάθε κουβέντα για την πώληση του 22χρονου επιθετικού!

Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, οι Παριζιάνοι είναι αποφασισμένοι να ρισκάρου και να κρατήσουν τον Εμπαπέ με τον κίνδυνο να τον χάσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, την ώρα που η Ρεάλ δεν αναμένεται να κάνει νέα πρόταση. Εφόσον και οι δύο συνεχίσουν στο ίδιο… τέμπο, τότε η μεταγραφή θα οδηγηθεί σε οριστικό «ναυάγιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ