L΄Equipe – «Η Παρί δεν θα έλεγε όχι σε πρόταση 200 εκατ. της Ρεάλ για τον Εμπαπέ»

L΄Equipe – «Η Παρί δεν θα έλεγε όχι σε πρόταση 200 εκατ. της Ρεάλ για τον Εμπαπέ»

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει το ποσό που θα έκανε την Παρί να το πει το «ναι» στην Ρεάλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν 0 απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Ρεμς για την 4η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο 22χρονος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η οποία συνεχίζει απτόητη την πορεία της στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δήλωσε ότι ο Εμπαπέ παραμένει παίκτης της ομάδας, παρά τα σενάρια και τις φήμες που τον θεωρούν κλεισμένο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μερένγκες έχουν κάνει τις κινήσεις του, προσφέροντας 180 εκατ. ευρώ στους Παριζιάνους για να αποσπάσουν το «ναι» για την μεταγραφή του Γάλλου σταρ, αλλά ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί παραμένει ανένδοτος στη στάση του και δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωριστεί ένα τόσο σημαντικό παίκτη του κλαμπ.

Η υπόθεση παραμένει στάσιμη τις τελευταίες μέρες, αλλά σύμφωνα με την L΄Equipe, οι Παριζιάνοι θα έδιναν την συγκατάθεσή του σε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα ήταν ύψους 200 εκατ.

Από την άλλη, αντίστοιχα ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα, δύσκολα θα αποχωρήσει από την Παρί ο Εμπαπέ, καθώς η Βασίλισσα δεν πρόκειται να ανεβάσει άλλο το πόσο και θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ